top of page

Meisterlik monokroomsus - must/hall/valge


Herit tool mõjub oma hallis maheduses väärikasse interjööri.

Valged, hallid ja mustad toonid peenetes nüanssides loovad elegantse interjööri. Olles juba iseeneses kaunid, annavad need varjundid ideaalselt neutraalse fooni, kus on põnev katsetada värvikontraste ning silmapaistvat disaini ja vormi.

 

SITIKMUST

Läikivmust metall ja kaunid kontuurid - lambikupli ümaralt tihke siluett graatsiliselt saledal jalal loob õhulise ja pehmeloomulise kompositsiooni. Grant kollektsiooni valgustid mõjuvad ruumis kuninglikult ja ajatult. Elegantne lahendus kontorisse ja kabinetti, samahästi ka öökapile või elutuppa.

Kopenhaageni tänavavalgusteid meenutava lambikupli ümaralt tihke siluett graatsiliselt saledal jalal loob õhulise ja pehmeloomulise kompositsiooni.
 

LIIVAKARVA

Mahedad toonid ja ümarad vormid lisavad ruumi hubasust, Bell valgusti originaalne disain mõjub põnevalt söögilaua kohale või elutoa istumisnurka.

Erinevad värvid ja suurused annavad loovusele piisavalt mänguruumi.

Bell on põhjamaine ning minimalistlik. Industriaale lamp mõjub isiksupäraselt ja sobib suurepäraselt igasse tuppa.
 

HIIREHALL

Bliss on moodne portselanserviis pakitud ajatult matti halli varjundisse. Kollektsiooni kuuluvad teekann ja -tassid, piimakann ja suhkrutoos.

Vaata ka sarja teisi tooteid.

Bliss kollektsiooni puhul on jälgitud lihtsat ning pehmet joont.
 

TUHM VALGE

HORIZON peegel

Horizon peegli disain hõlmab nutikalt kombineeritud peegelit metallist riiuliga – idealne lahendus esikusse või vannituppa.

Saadaval erinevas suuruses.

 

GRAFIITHALL

Circus on justkui moodne interpretatsioon Marokko tumbast, selle märksõnadeks on selge, graafiline vorm ja sametine viimistlus. Saadaval kahes suuruses. Uudista värvivalikut siin.

Antiikse marokoliku nahast tumba vormi on lisatud skandinaavialikku lihtsust ning minimalistlikkust - nii valmiski Circus tumba.
 

UDUHALL

Puhas, klassikaline lahendus monokroomsetes toonides. Tagasihoidlik, kaunis ja praktiline taust kõigele vajalikule nii kontoris, elutoas või köögis. Erinevad lahendused ja värvitoonid.

Work riiulid on praktilised, minimalistlikud ja mugavad.

 

Pisut inspiratsiooni erinevate varjunditega katsetamisel - tulemuseks on rahulik, neutraalne ruum.

FORM toolid metalljalgadega ja WORK moodulriiul

FORM käetugedega toolid ja FORM laud, IKONO lamp

Viimased postitused
bottom of page