top of page

Tipptasemel disain kuldsetes külluslikes sügistoonides.

ACE sarja loojaks on noor Taani disainer Hans Hornemann. Tool on võitnud disainiauhinnad German Design Award 2017 ja German IF Design Award 2017.Ace kollektsioon poeb südamesse oma armsa ja pehme, pisut kaisukaru meenutava puudutusega ning lihtsa, selge vormiga.


Uhke Cord Uno velvetpolster ja messingist jalad, taamal must tamm ja nahkpolster.

2018. aastal sai ACE värske välimuse, seda võib nüüd tellida velvet-, villasest kangast või nahkpolstriga ning mustaks värvitud puidust, kroomist või messingist jalgadega.

Luksuslikud tekstiilid ja messingist või kroomist jalad lisavad lihtsale disainile küllusliku noodi.

ACE sarja loojaks on noor Taani disainer Hans Hornemann. Tool on võitnud disainiauhinnad German Design Award 2017 ja German IF Design Award 2017.


Disainer Hans Hornemann hindab puhtaid ja minimalistlike jooni, mis lisavad uue pöörde klassikalisele disainile. Tema arvates on oluline alustada disaini loomist nullist, et panustada toote vormile ja funktsionaalsusele. Teda inspireerivad naturaalsed materjalid ning ta on lummatud tööstus- ja tehnilistest lahendustest disainis.

Ace diivan Cord Uno velvetkangaga, saadaval ka nahkkattega versioon.

Ace söögitoolid City Velvet veluurkattega.

Luksuslikud tekstiilid ja kaunid sügistoonid lisavad lihtsale disainile luksuslikku täiendust.





Toetudes oma kogemustele ja Kopenhaageni elustiilile, soovis noor disainer luua uut kontseptsiooni, kus kõrge kvaliteediga luksuslik disain käib käsikäes funktsionaalsuse ja mugavusega.

Kergesti kokkumonteeritav ja hõlpsalt transporditav disain.

ACE'i saab kergesti kokku panna ja vajadusel lahti võtta, mistõttu on teda mugav transportida ühest ruumist teise.

Hans Hornemann on tunnustatud Taani disainer ning teeb pikaajaliselt koostööd Normann Copenhagen´iga

Hans selgitab: "Tahtsin muuta kokkupandava mööbli mõistet ja anda sellele uus tähendus. Mõistliku hinnaga mööbliese - midagi millesse sa koheselt armud ja poest koju kaasa võtad." Kujuta ette, et ostad käepidemega kohvri, viid koju ning paari minutiga saab sellest eksklusiivse mööblieseme."

Viimased postitused
bottom of page