top of page

Edukas ruumikujundus algab kvaliteetse planeerimisega - 3D/2D CAD failid Normann Copenhagen´ilt



Ruumi loomine algab tavaliselt planeerimisest. Enne kui miskit reaalselt valmib, sünnib visioon, mis kantakse joonisele ja projektile. Nii pannakse paika olulisemad detailid ning joonestatakse plaanid: elekter ja valgustus, ruumide otstarbeline paigutus jne.


Klassikalisse kollektsiooni kuuluv FORM baaritool 3D mudelis nii foto kui joonistusena.

Projekteerimine on aeganõudev protsess. Arhitekti, disaineri ja projekteerija tööd kergendab oluliselt võimalus kasutada spetsiaalseid joonestusprogrammidele mõeldud faile, mis sisaldavad valmis jooniseid planeeringus kasutatavatele detailidele. Sisearhitektuuris on selle hulgas siis ka sisustuselemendid: mööbel, valgustid jne.

AMP valgusti on ruumiloojate lemmikuks kujunenud.

Normann Copenhagen teeb juba aastaid suurepärast koostööd disaineritega ja on projekteerimistööde hõlbustamiseks välja töötanud spetsiaalse 2D ja 3D CAD failide andmebaasi, mis sisaldab Normann Copenhagen´i poolt pakutavaid valgusteid ning mööblit. Failid sobivad erinevatele professionaalsetele joonestusprogrammidele.


Sum moodulsohva nii pildis kui piktogrammina.


Sum moodusohva piktogramm annab võimaluse erinevaid mooduleid kombineerida ruumi mõõtude ja -paigutusega.










Uuendusena on loodud joonistekataloogid eraldi SKETCHUP kasutajale. Muuhulgas võib sealsete 3 D elementide hulgas leida isegi Normann CPH tuntumaid aksessuaare.


Norm 06 valgustit kasutatakse sageli lastetubades.



Norm 06 kasutatakse sageli lastetoas selle õhulise vormi ja praktilise materjali tõttu.














Joonised on varustatud vajaliku mõõtkavaga ning erinevas vaates, piktogrammidest kolmemõõtmeliste visuaalsete mudeliteni.


Onkel sohva on sobiv lahendus kontoriruumidesse.
HYG tooli kasutatakse nii kontoris kui teraapia- ja nõustamisruumides.

























Lisaks saab spetsiaalse 360 kraadise mudelikombineerijaga proovida ja kombineerida erinevaid kattematerjale või värvivalikuid, et valida just projektiga sobituv mudel.


360 kraadine vaade ja erinevad kattevalikud



Normann Copenhagen´i lehel on olemas ka hinnakiri, mille abil saab hõlpsasti juba projekteerimisel paikapandud eelarvega arvestada. Suuremahuliste projektide puhul on alati kasulik paluda pakkumist edasimüüjalt. Nii saame abiks olla ka meie, Kromo Disain OÜ-s, seda nii tooteinfo kui personaalsete projektipakkumiste kaudu. Kirjuta oma soovist meile: info@kromodisain.ee




Grant valgustite kollektsiooni piktogrammid vajalike mõõtudega.

Eksklusiivsed Grant valgustid erinevate variantidena

Viimased postitused
bottom of page