top of page

Lihtne ja imeline MAZE


Rootsi disainettevõte MAZE Interior on nüüdseks juba üle 15 aasta valmistanud minimalistlikku multifunktsionaalset sisekujundust. Nüüdseks müüakse MAZE kaubamärgi toodangut üle maailma.

Step jalanõuderiiul "hõljuvatele kingadele" ja puhastele põrandatele.

Tootmine toimub valdavalt Rootsi Smålandi maakonnas, kohalike käsitöömeistrite käe all. Nii suudetakse tagada kvaliteedikontroll kogu tootmisprotsessi jooksul ning võimalikult väheste keskkonnale kahjulike mõjude tekitamist.


Classic kollektsiooni nagid ja jalatsiriiulid on ajatult stiilsed ja sobivad nii moodsasse linnakoju kui ka talustiiliga.

Ettevõttel on kujunenud nö. "aeglase tootmise" visioon, pakkudes vastupidavat ja kauakestvat disaini, mis on hoole ja armastusega valminud taaskasutuse tulemusel vastupidavatest materjalidest. Dekoratiivne ja stiilne disain pakub sageli iseenesest juba silmailu. Nii mõjuvad tooted graafilise dekoorina, kuid aitavad kodu korras hoida.


Minni Mae Paper abilauake, rohekas-hall variant müügil Kromo kaupluses, Kopli 16

Jätkusuutlik ja keskkonnasäästlik mõtteviis aitab luua vastupidavaid kauakestvaid lahendusi, mis sobivad iga ajastu ja stiiliga. MAZE tooted on pärandatavad ka järgnevatele sugupõlvedele.


Classic Triple riiul sobib hästi nii kööki, esikusse kui vannituppa. Saadaval must ja valge variant.

Tootevalikusse kuuluvad erinevad riiulid, nagid ja muud hoiustamiseks ning korra loomiseks mõeldud elemendid. Tooted on multifunktsionaalsed ning pakuvad kiire elustiiliga tänapäeva nutikat lahendust.


Nutika lahendusega Pythagoras riiulite süsteem on ehk kõige tuntum MAZE kaubamärgi toode. Riiulid muudab põnevaks kolmnurksete kandurite mänguline lahendus, nimelt võib kandurite suunda ja värvi muuta ning paigutada soovile vastavalt, luues iga uue paigutusega uue meeleolu ja disaini.


Pythagoras riiulikandurid ja riiulid müüakse eraldi. Täpsema ülevaate saab Kromo salongis, Kopli 16.

Väikene inspiratsioonirännak läbi imelise MAZE tootemaailma. Nüüd on MAZE tooted saadaval Kromo kaupluses, Kopli 16 Tallinnas. Samuti Kromo e-poes.


Viimased postitused
bottom of page