top of page

Põnev pilk tulevikku.

Uue aasta alguses ilmuvad ikka erinevad ennustused ja prognoosid. Toome siis meiegi siinkohal avalikkuse ette mõned põnevamad elemendid, mis 2019. aastal ilmavalgust näevad. Lubage esitleda, Normann Copenhageni prognoos aastaks 2019!


Phantom valgusti, Pad tool ja järi, Swell sofa, Slice kohvilaud ning Confetti vaip.

Eelmise aasta lõpus esitles Normann Copenhagen Saksamaa linnas Kölnis toimunud Orgatec 2018 sisustusmessil, oma uudistooteid ja uuenduskuuri läbinud klassikuid, mis saabuvad turule 2019 aasta jooksul.


Studio tool*


Studio seeria (all oleval fotol) alla kuuluvad multifunktsionaalsed virnastatavad toolid, mis disaini ja vormi poolest viitavad prantsuse industriaalstiilile. Kollektsiooni kuuluvad toolid, tugitoolid ning kahes erinevas kõrguses baaritoolid. *valiti Orgatec 2018 auhinna Stylepark nominendiks.


Studio toolid, Form laud, Bell valgusti

Silo tumba

Silo tumbat iseloomustavad lihtne, geomeetriline siluett ja ekstravagantne kangavalik, luues dekoratiivse ja mitmekülgse sisustuselemendi.

Silo tumbad erinevas suuruses ja põnevas kangavalikus.

Pad Lounge seeria

Pad Lounge kollektsiooni eripäraks on kombinatsioon materjalidest, vormist ja taktiilsusest. Tammevineerist painutatud istmed pakuvad kontrasti pehmele polstriga seljaosaga, samal ajal lisab metallraam tugevust ja õhulisust.

Pad lounge toolid, Silo tumba ning Grant lauavalgusti

Uuenduskuuri läbinud My tool

My tool seeria avaneb uues täiendatud värvide ja materjalide portfellis. Tooli uus mudel jätkab My tooli iseloomulikku seljatuge, kuid madalama istumiskõrgusega.

My toolid erinevas polstrivalikus.

Phantom valgusti

Klassikalisest laelühtrist inspireeritud Phantom valgustid esitlevad ilmekalt eelkäijate dramaatilist ja lopsakat siluetti. Vandlitoonis "loor" metallkarkassil loob illusiooni antiiklühtri varjupildist.


Jam raamaturiiul

Jam riiuli nutikas ja elegantne disain on kombineeritud vaid kolmest erinevast elemendist. Määravaks elemendiks on kiil, mis lubab riiuli kokku monteerida kruve ja tööriistu kasutamata.

Jam  riiul, My toolid, Acrobat lauavalgusti.

Form kohvilaud uues kuues

Ajatus stiilis kohvilauad on nüüdsest saadaval ka puidust või marmorist lauaplaadiga. Tulemuseks uuenenud elegantse valikuga Form kollektsioon.

Form laud marmorplaadiga, Rod mooduldiival

Tap tool - uued värvivalikud

Kolmejalgne Tap on pehme istmeosaga hõlpsalt virna laotav nutikas taburet on saanud uued värvivalikud: seeriasse lisandusid karamelli, liiva ja must-mustal.

Tap toolid, Sand ja must/must versioonis.

Põnevad uudised, mis peagi saadaval ka Kromo kaupluses, Kopli 16. Jääme siis huviga ootama!



Viimased postitused
bottom of page