top of page

Õnneliku pidulaua retsept...

Armastusega kaetud laual kodusoojuses valminud piduroad, armsad inimesed ja koosolemiserõõm annavad pühadele nende tõelise tähenduse. Väike kujundusretsept kauni pühadelaua seadmiseks ja katmiseks. kulub alati ära.

Inspiratsiooni koostisosad seekord Normann Copenhagen´i tootevalikust:

 

Tagasihoidlikult hall, kuid messingist kinnitusdetailidega Union söögilaud mõjub ootamatult lihtsalt, kuid elegantselt. Värvitud metallist raami troonib uudne nanotehnoloogiline laminaatkate "Arpa Fenix" - äärmiselt vastupidav, kergesti hooldatav ning põneva siidise tekstuuriga.

Union söögilaud Fenix plaadiga

 

Taani disainiklassikasse kuuluv Simon Legald´i disainitud söögitool Form on mugav ja mitmekülgse võimalusega. Kujundus vastavalt ruumi vajadustele ja kliendi soovile: valikus tammepuidust või metallist jalad, istmeosa saab valida praktilisest plastikust luksusliku nahk- või sametkatteni.

Form söögitool tekstiilkattega ja messingjalgadega
 

Kvaliteetne laudlina on õnnestunud pidulaua vundament. Tivoli pargi tänavasillutise taimemotiivid lisavad mängulisust ja faktuuri Walk in the Park laudlina ja servjettide klassikaliselt elegantsele seladonrohelisele värvilahendusele. Kaunis portselan ja elegantsed söögiriistad lauanõude sarjast Banquet muudavad iga söömaaja erakordseks.


Walk in the Park laudlina Tivoli kollektsioonist ja Banquet serviis.

 

Porter veinipudeliavaja ja pudelikorgi võib rahuliku meelega pidulauale "ripakile" jätta. Valikus messingist või mustglasuuritud metallist variant. Olgu joogivesi või esmaklassiline vahuvein, pidulikuks puhuks sobivad käsitsipuhutud Banquet pokaalid, mille loomist on inspireerinud Tivoli pargi majesteetlik hotell Nimb.


 

Tivoli sarja läbivad mustrina pargile iseloomulikud haldjatuled (fairy lights). Neid võib leida Banquet taldrikutel ja pokaalide jalal, Pirouette ning Fairy lights küünlahoidjates ning kollektsiooni tekstiilesemete mustris.

Pirouette küünlajalg, Banquet lauakollektsioon ja Fairy lights salvrätid
Fairy Lights küünlahoidja meenutab jääskulptuure luksushotellide söögisaalidest.
 

Tour salatitarvikuid ja juustunugade komplekti iseloomustavad modernne disain ja eksklusiivne materjalikasutus. Soliidne tiigipuu ja messingkattega metall täiendavad sirget lihtsat vormi ning annavad köögitarvikutele ajatu, alati moodsa välimuse.

 

Block küünlavalik mängulises Tivoli versioonis pakub klassikalisele valgele valikule lisaks kohvipruuni ning antiikseladoni. Ohutuse tagamiseks kasuta kindlasti küünlaaluseid: uudistoodetena Tivoli kollektsioonis "küünlakarussell" Pirouette, suitsutammest raamiga Fountain peegelkandik ning tagasihoidlik messingist Block küünlaalus.

 

Serveerimislaud Block on praktiline abiline söögilaua ääres. Ratastel lauake liigub usinalt ringi ning täidab suurepäraselt kelneri ülesannet, hoiab pidulaua puhtana ning aitab pererahval kiirelt, kuid elegantselt järgmist käiku serveerida.

Block serveerimislaua saad tellida Kromo e-poest. Uuri värvivalikut.
 

Desserdiks pisut inspiratsiooni Normann Copenhagen´i pildivaramust.

Banquet lauanõud ja söögitarvikud, Walk in the Park laudlina.

Porter pudeliavaja ja -kork, Fountain kandik

Block serveerimislaud lisaks tavapärasele 2019 a. kevadest ka uudse vormi ja värvivalikuga..

Twist kohvitassid Tivoli kollektsioonist saadaval nüüd Kromo kaupluses, Kopli 16.

Story teeküünlahoidjate nostalgiliselt maitsvas värvivalikus.

Funfair vaas, Story teeküünlahoidja, Marquee hoiukarp ja Mirage peegel pulgakommipunases.

Lolli tasside kollektsioonile on käsitsi maalitud triibumuster erinevates nostalgilistes toonides.

Tivoli kollektsiooni seladonitoon on inspireeritud traditsioonilisest Vana-Hiina keraamikast: siin Block küünaldes.

Restoran Tast Manchesteris pakub istet luksuslikel Form veluurkattega ja messingjalgadega toolidel.

Form toolid valge plastikkattega ja suitsutamme jalaga Kopenhageni Charolottenborgi kunstimuuseumi pidusaalis.

Viimased postitused
bottom of page