top of page

Circus - populaarsed tumbad uutes toonides

Normann Copenhagen tutvustab Circus seeriat nüüd viies uues värvitoonis.

Soojadest maalähedastest jahedate õhuliste toonideni. Populaarne Circus tumba, disainitud Simon Legaldi poolt, on 2018. aastast lisaks olemas olevaile saadaval viies sensuaalses toonis: roostepunane, põletatud ooker, helesinine, pehme beež ja suitsune lilla. Uued värvid toovad kaunilt esile Circus tumbade veluuri sädeleva tekstuuri ja lisavad pehmust orgaanilisele ja minimalistikule siluetile.

Circus on mitmekülgne mööbliese. See võib olla dekoratiivne lisand sofa juurde või kohvilaua äärde. Samuti mõjub see väga dekoratiivselt magamistoas, esikus või garderoobis. Koos uute toonidega on nüüdsest võimalik valida kokku üheksa erineva värvivaliku vahel: roostepunane, kuninglik purpur, puudriroosa, põletatud ooker, helesinine, tumesinine, pehme beež ja suitsune lilla.

Viimased postitused
bottom of page