top of page

Geomeetrilised vormid vallutavad kodu


Normann Copenhagen´i auhinnatud Geo sari lummab oma selge geomeetrilise vormiga.

Minimalistlikule vaakumtermosele lisaks kuulluvad Geo sarja kandik, piimakann, suhkrutoos ja kolmes erinevas suuruses kaanega purgid. Geo sarja autoriks on Taani disainer, Nicholai Wiig Hansen, kelle loomingut iseloomustavad minimalistlik stiil ja maskuliinsed teravnurgad.


Geo välimus on rangelt geomeetriline, eemaldatud on kõik ebavajalikud ja üleliigsed detailid. Sari on valmistatud kerge kaaluga plastmaterjalist, viimistlus seest läikiv ja väljast meeldivalt matt. Kandik, piimakann ja purgid on nõudepesumasinas pestavad.

Autor Nicholai Wiig Hansen on ise selgitanud: „ Geo sündis mõttest luua karakteriga toodete sari. Keskendusin joontele, ringidele ja vormile, et luua toodetes geomeetriline tasakaal. Erinevad selged vormid annavad Geo sarjale terava, graafilise välimuse, klassikaliste ja kergete värvidega kombineerimine pehmendab välimuse maskuliinsust.“


Geo kandik, suhkrutoos ja piimakann sobivad ideaalselt Geo termosega, kuid neid võib kombineerida ka teiste kohvi- ja teekannudega. Erinevates värvides ja suurustes purgikesed on kaunis dekoratiivne element. Kuid neil on ka praktiline väärtus: vannitoas vatipadjakeste ja juuksenõelte hoiustamiseks, kodukontoris väikeste kirjatarvete, magamistoas ehete või esikus võtmete ja müntide tarvis.

Nicholai Wiig Hansen on Taanis populaarne oma loomingu ja selle geomeetriliste kujundite poolest.
Viimased postitused
bottom of page