top of page

Stone - põhjamaiselt ehe ja praktiline

Stone - põhjamaine, looduslik ja praktiline nagide seeria

Stone seeria nagid on jõulised, kuid lihtsad. Iga Stone nagi näeb välja erinev ja lisab interjöörile naturaalse loodusliku elemendi. Autoriks islandi disainer Helga I. Sigurbjarnadottir.

Helga I. Sigurbjarnadottir leidis inspiratsiooni jalutades soojal suvepäeval Islandi rannikul Snᴂfellsnes poolsaarel. Tuhanded lummavad miljonite aastate vanused merepoleeritud kivid sütitasid idee nagidest. Nii sündisid Stone nagid.

Helga I. Sigurbjarnadottir jutustab oma leiust nii: „ Olen tohutult inspireeritud loodusest ja selle tuhandest eri palgest. Stone ei ole lihtsalt kivi, seda leidub loendamatutes vormides ja erinevas karedusastmes. Stone nagi on täis kontraste, nii katsudes kui silmitsedes. Looduslikud materjalid aitavad kodus luua oma eheda väikese maastikutunde ja seda meile kõigile vajaliku objektiga, milleks on nagi.

Stone nagidega tood oma koju killukese Islandi loodusest.

Helga Sigurbjarnadottir

Helga on omandanud magistrikraadi Euroopa Interjööri Disaini Instituudis, Milanos 2008. Õpingutega paralleelselt töötas ta ka Islandil väikeses disainistuudios tootedisainerina ja osales erinevates projektides .

„Disain on minu jaoks miski, mis annab hea enesetunde, on rahulduspakkuv nii silmale kui südamele. Ma ütleks, et disainerina olen ma minimalistlik aga värvikas. Mulle meeldib mängida lihtsate vormidega ja luua põnevust värvidega.“

Viimased postitused
bottom of page