top of page

Salt Recipes, Hong Kong


Skandinaaviast inspireeritud restoranis Salt Recipes, mis asub Hongkongis serveeritakse mereande ning on täielikult sisustatud Normann Copenhageniga, et sobitada nende köök Skandinaavia minimalistliku interjööriga.

Restoran Salt Recipes sai oma nime Skandinaavia traditsioonist kasutada enamikes roogades soola peamise vürtsina. Peaaegu igal elemendil restoranis on Skandinaavia touch - eriti mööblil ja dekoratsioonidel.

Valge ja helesinine värvikombinatsioon annab restoranile avatud ja sõbraliku õhkkonna.

Restoranis on mitmeid Normanni Kopenhaageni tooteid, mis aitavad luua kaasaegse Skandinaavia disaini atmosfääri. Form toolid, Form tugitool ja Ikono lambid annavad restoranile Põhjamaade minimalistliku ja stiilse maitse.

Münt, sinine ja puidu aktsient täiustavad seadet.

Detailid nagu Agnes vaas, Nyhavn vaas, Shorebird ja Play riidenagi dekoreerivad seinu ja baari ala.

Põrandast laeni ulatuvad aknad pakuvad restoranile rohkelt päevavalgust.

Form toolid ja Ikono lambid iseloomustavad helget ja puhast atmosfääri.

Viimased postitused
bottom of page