top of page

Kaasaegne ja klassikaline KNOT


Osta kohe: must/must Knot tool Kromo e-poest.

Jaapani disainer Tatsuo Kuroda on loonud Normann Copenhagenile tooli, milles põimuvad klassikalised materjalid ja kaasaegne esteetika. Knot tool meenutab puhta ja lihtsa vormiga klassikalist 1950ndate mööblit. Tooli üldmulje määravad stiilsed detailid - kasutusmugavuse tõstmiseks on painutatud puidule punutud selja- ja käetugede pehmenduseks naturaalne paberöör.


Tatsuo Kuroda on lõpetanud Tama Kunstiülikooli Jaapanis ning töötanud toote- ja mööblidisainerina alates 2006 aastast. Hoolimata Jaapani taustast on Tatsuo inspireeritud traditsioonilisest Skandinaavia disainist.

Tatsuo Kuroda selgitab: “Minu idee Knot'i puhul oli luua tool, mis tõlgendaks end ise - tool mis on üheaegselt klassikaline ja kaasaegne. Olen inspireeritud taani disaini klassikast, milles sisalduvad samaaegselt funktsionaalsus ja esteetika."

Knot toolil on kõik omadused, mida võib oodata ühelt toolilt. Kaasaegne Skandinaavia välimus käib käsikäes funktsionaalsusega. Tulemuseks on mugav ja sümpaatne tool nii kehale kui ka silmale.

Viimased postitused
bottom of page