top of page

Valgusti poolel on uut...


MOMENTO LAUALAMP Momento LED laualamp on uus ja lihtsustatud versioon klassikalisest kontorilambist. Tegu on levinud kontorilambiga, mille detailid on asendatud elegantselt tasakaalustatud arhitektuuriga, valgust on väga lihtne kohandada.

Disainerid Daniel Debiasi ja Federico Sandri

FLOW LAUALAMP Flow on modulaarne LED laualamp paindliku kujuga ning lihtsa ja voolav disainiga. Just nagu oksad puul, kasvavad kõik lambi üleminekud sujuvalt.

Disainer Andreas Kowalewski

RISE SEINALAMP Rise on lihtne ja mitmekülgne seinalamp, mida olete alati otsinud. Lambil on minimalistlik disain ja sõbralik välimus.

Dinainer Marianne Andersen

AMP LAMP Hea uudis Amp lampide fännidele. Populaarne lamp on valmis särama oma uues täiesti valges versioonis. Disainer Simon Legald

STAGE LAMP Inspireeritud professionaalsetest prožektoritest, mida kasutatakse filmimistel või pildistamistel. Stage on reguleeritav tänu millele on teda võimalik kasutada lugemiseks või meeleolu loomiseks, sõltuvalt sellest, kas keerata valgusallikas kallutades see otse alla või panna ta kalde alla ühele poole. Disainitud Daniel Debiasi ja Federico Sandri

Viimased postitused
bottom of page