top of page

Valmistud banketiks?


Kui on tarvis võõrustada külalisi, olgu neid kui palju tahes, on möödapääsmatuks komponendiks nõud. Õnneks on Normann Copenhagenil lai valik nõusid, mida omavahel sobitades saab luua suurepärase koosluse unustamatute hetkede jaoks.

Näiteks võõrustas Normann Copenhagen ligi 260 inimest Kunsthal Charlottenborg´is, mis on üks suurimaid kaasaegse kunsti keskuseid.

Lauade kaunistamisel on kasutatud elegantseid laua tarvikuid, nagu näiteks 'Krenit' kausid, 'Rocking' klaasid, 'Cristal' karafinid, 'Nabo' alused, 'Brilliant' kausid ja 'Heima' küünlaalused.

Mugava istumise tagasid alati klassikalised Form toolid, mis on suurepärased kaaslased erinevatel üritustel. Oma hea välimusega sobivad nad pidulikeks ja mitte nii pidulisteks hetkedeks. Antud üritusel figureerisid tammepuust jalgadega mustad ja valged toolid.

Viimased postitused
bottom of page