top of page

Pusle lakke rippuma

Bau lamp on lõbusa ilmega unikaalne laelamp, mis lööb terve ruumi särama. Bau on silmapaistev oma värvi, iseloomu ning tugev geomeetriline kuju poolest. Kõige põnevam osa lambist on kindlasti selle kokku panemine. Lamp koosneb puidust ringidest ning igaüks saab ise nuputada, kuidas need omavahel kokku käivad.

Bau lamp tuleb naturaalses ja värvilises toonis

Disainer Vibeke Fonnesber Schmidt on öelnud, et tema arvates ei pea eristama dekoratiivseid elemente funktsionaalsetest. Talle meeldib, kui igapäevaselt vajalik ese, nagu laud või lamp, mõjuks ühtlaselt ka ruumi kaunistusena.

Bau lambi disainer on Vibeke Fonnesber Schmidt

Schmidti looming sisaldab tihti geomeetrilisi kujusid ning peegeldab disaineri armastust arhitektuuri vastu. Saksa keeles tähendab 'Bau' konstruktsiooni ning just lambi konstruktsioon ja kompositsioon on need, mis tekitavad üheaegselt harmoonilise ja ebakorrapärase tunde.

Bau disaini puhul on oluline just selle ebakorrapärasus - iga nurga alt mõjub lamp isemoodi ning see tekitab uudse ja huvitava emotsiooni. Bau lamp mõjub jõuliselt üksinda, kui ka mitmekesi koos.

Viimased postitused
bottom of page