top of page

POUL MADSEN: A(R)T HOME


Poul Madsen - Normann Copenhageni asutaja ja kaasomanik

Poul Madsen on mees, kes seisab uhkelt Normann Copenhageni brändi taga. Lahkelt lubas ta ka piiluda enda Kopenhaagenis paiknevasse korterisse. Hubane korter asub Østerbro linnaosas, kus Poul tunneb ennast tõesti koduselt.

Poul Madsen oma kodukontoris. Silmatorkav valgusti on loonud hollandi disainer Marcel Wanders. Väikese merineitsi skulptuuri autoriks on Edvard Eriksen, kelle loodud rahvusvaheliselt tuntud merineitsi kuju originaalversioon asub Kopenhaageni sadamas.

Pouli korter on 200m2 suur ning seal elab ta koos naise ja tütrega. Korter on täidetud erinevate disaini- ning kunstiteostega. Loomulikult leiab sealt muuhulgas ka mitmeid Normann Copenhageni tooteid ja sisustuselemente.

Poul on täitnud tühja nurga vahvate Normann Copenhageni Era toolidega ning HushMitNavn kunstiteostega.

Pouli jaoks on oluline usaldada oma sisetunnet nii koduse interjööri kujundamisel kui ka Normann Copenhageni brändi kallal töötades. Mööbliese või aksessuaar peab teda kuidagi kõnetama. Eriti pöörab Poul rõhku vormile, värvile ning funktsionaalsusele.

Pouli üks lemmikkunstnikke on HuskMitNavn, kelle teostega on ta kaunistanud terve koridori.

Elutoas paikneb maal "Wherever You Go IS Where You Are", mille autoriks on Jens Hedin. See loob mõnusa värvigamma seal samas paikneva taimega.

Oma kodu puhul hindab Poul minimalismi ja rahulikkust. Ta usub, et kunst ja interjöör on üksteisega tihedalt seotud ning talle meeldib segada klassikalisi disainielemente Normann Copenhageni disainiga.

Efektne Bell lamp loob mõnusa sümbioosi seinal asuva maaliga. Maali autoriks on taani kunstnik Marie Bancks.

Oma igapäevases töös otsib Poul inspiratsiooni erinevatest valdkondadest,

nagu näiteks reisimine ja kunst või interjöör ja disain.

Viimased postitused
bottom of page