Tuleviku disain on jätkusuutlik.


Bolia kaubamärk on tuntud põhjamaise traditsioonilise disaini poolest. Kõrgele ulatuvad eesmärgid ja kindlad kriteeriumid kvaliteedis ning tootearenduses on ettevõttele loomeprotsessi loomulik osa. Ettevõttes tegutsevad disainerid ja tootearendajad püüavad pidevalt nihutada mugavustsooni piire ning on seadnud nii endale kui loodavale disainile kõrged ootused. Uues kollektsioonis on fookuses jätkusuutlikkus ja teadlikkus kestvast ökosüsteemist.

Jätkusuutlikud mööblitekstiilid

Uus kattetekstiilide kollektsioon tutvustab innovatiivseid loodussõbralikke kangaid - Axus ja Bergo. Axus tekstiil sisaldab taaskasutatud puuvilla. Tekstiili valmistav vabrik töötab päikseenergiaga, mistõttu on suudetud oluliselt vähendada tootmistegevusest põhjustatud CO2 saaste taset.Bergo tekstiil sisaldab innovatiivseid polüesterkiude, mille valmimisel on kasutatud ümbertöödeldud plastpudeleid. Materjali kvaliteet on rahvusvaheliselt testitud ning 100% raskemetallivaba. Bergo on tunnustatud Euroopa Liidu ökomärgise sertifikaadiga ning vastab Ökotex standarditele. Seega on Bergo 100% ökoteadlikult toodetud kangas.


Bolia tekstiilide puhul kasutatakse valdavalt biolagunevaid ja loodussõbralikke värvaineid. Mõlemad uued kangavalikudki on värvitud biolagunevate värvainetega. Nõndasamuti nagu austatakse disainipärandit, hoolitakse Bolias ka keskkonnast ja loodusest.

Bolia diivanid valmivad eritellimusel käsitööna vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele. Tootmisprotsess on jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik. Puitmaterjal tuleb läbimõeldud ja teadlikult toodetud euroopa metsatööstusest ning Bolia tootekataloog Lookbook (276 lk) trükitakse 100% taaskasutatud paberile. Pakendamine toimub samuti taaskasutatavate materjalidega, 2019. aasta jooksul loodetakse asendada kogu tootmises kasutatav plastmaterjal ümbertöödeldud ja loodussõbralike materjalidega.Kvaliteedikontroll kindlustab kvaliteetse disaini


Kõik Bolia tooteid testitakse maailma juhtivate kvaliteedi- ja sertifitseerimiskeskustes. Katsetatakse kulumist ja tugevust, toodeid testitakse abrasiivseid, kangeid kemikaale ning kulumiskindlust. Ettevõttele on ülimalt oluline, et tooted vastavad kõrgele standardile nii tootjate kui klientide jaoks. Boliale on ainult parim piisavalt hea ja sellise suhtumisega loodetakse markeerida kestlikkus ja jätkusuutlikkus.

Viimased postitused
Arhiiv
Kategooriad

Kromo Disain OÜ

Kopli 16, 10412 Tallinn

Tel: +372 56565333

Tel: +372 5164040   

e-mail: info@kromodisain.ee

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle