top of page

Haned läinud, hinnad maas...


Nüüd jätame suure sooja suve seljataha ja siseneme sumedasse sügisesse. Novembri saabudes kraamime toad ja jääme värskeid uudiseid ootama. Härmatise ja öökülmade eel saabub meile uhketes hõbedastes ja kuldsetes pakendites eksklusiivne aksessuaaride kollektsioon TIVOLI ning mitmed muud põnevad uudistooted Normann Copenhagen´ilt.


Soe ja sügisvärvides Junto kollektsioon -15%

Sellega seoses lendab üle Kalamaja soe sügistuul ja meid saadab oktoobrikuu viimastel nädalatel tihe hinnasadu. E-poest leiab sooduspakkumisi peamiselt mööblile ja valgustitele. Tähelepanu! Soodushinnad kehtivad vaid kaupluses ja kaupluse laos olemas olevatele näidiseksemplaridele.


Suurem valik soodustooteid, seal hulgas ka aksessuaarid, tekstiiltooted, köögitarvikud jne on saadaval esinduskaupluses Kopli 16, Tallinnas.

Auhinnatud Ace sarja Velour helehall kollektsioon -25%

Tere tulemast!


Viimased postitused
bottom of page