Haned läinud, hinnad maas...


Nüüd jätame suure sooja suve seljataha ja siseneme sumedasse sügisesse. Novembri saabudes kraamime toad ja jääme värskeid uudiseid ootama. Härmatise ja öökülmade eel saabub meile uhketes hõbedastes ja kuldsetes pakendites eksklusiivne aksessuaaride kollektsioon TIVOLI ning mitmed muud põnevad uudistooted Normann Copenhagen´ilt.Sellega seoses lendab üle Kalamaja soe sügistuul ja meid saadab oktoobrikuu viimastel nädalatel tihe hinnasadu. E-poest leiab sooduspakkumisi peamiselt mööblile ja valgustitele. Tähelepanu! Soodushinnad kehtivad vaid kaupluses ja kaupluse laos olemas olevatele näidiseksemplaridele.


Suurem valik soodustooteid, seal hulgas ka aksessuaarid, tekstiiltooted, köögitarvikud jne on saadaval esinduskaupluses Kopli 16, Tallinnas.


Tere tulemast!


Viimased postitused
Arhiiv
Kategooriad

Kromo Disain OÜ

Kopli 16, 10412 Tallinn

Tel: +372 56565333

Tel: +372 5164040   

e-mail: info@kromodisain.ee

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle