March 26, 2020

January 17, 2019

January 16, 2019

Please reload

Viimased postitused

Haned läinud, hinnad maas...

24/10/2018

 Nüüd jätame suure sooja suve seljataha ja siseneme sumedasse sügisesse. Novembri saabudes kraamime toad ja jääme värskeid uudiseid ootama.  Härmatise ja öökülmade eel saabub meile uhketes hõbedastes ja kuldsetes pakendites eksklusiivne aksessuaaride kollektsioon TIVOLI ning mitmed muud põnevad uudistooted Normann Copenhagen´ilt. 

 

 

Sellega seoses lendab üle Kalamaja soe sügistuul ja meid saadab oktoobrikuu viimastel nädalatel tihe hinnasadu. E-poest leiab sooduspakkumisi peamiselt mööblile ja valgustitele. Tähelepanu! Soodushinnad kehtivad vaid kaupluses ja kaupluse laos olemas olevatele näidiseksemplaridele.

 

Suurem valik soodustooteid, seal hulgas ka aksessuaarid, tekstiiltooted, köögitarvikud jne on saadaval esinduskaupluses Kopli 16, Tallinnas.  

 

Tere tulemast!

 

Please reload

Kategooriad
Please reload