top of page

Daily Fiction - argipäeva unelmad



Normann Copenhagen´i Daily Fiction kollektsioon on sündinud koostöös Femmes Regionales moedisainistuudioga. Julge ja mänguline kollektsioon pakub ligi 200 erinevat toodet. Sari sisaldab peamiselt kontori- ja kirjatarbeid: märkmikke, pastapliiatseid, markereid, pliiatseid, kaarte, pisikesi tarvikuid, kääre, pliiatsiteritajaid jne. Samuti omapärase kujundusega kingituste pakkimiseks vajalikke pakkepabereid, paelu ja kleepse.


Kollektsiooni Space stone mustrile on lisandunud pastelsed ja sädelevad toonid, samuti moodne metallik ja veluur. Sametpehmed pliiatsid ja samasuguse kattega märkmikud, toontoonis siidise järjehoidja ja kuldsete servadega; kuldse spiraaliga köidetud sügavates toonides märkmeplokid, töömesilastele pühendatud nutikas Buzy Bee hõbedane või kuldne metallist kirjaklambrite leht. Mugav Twist pliiatsi teritaja, mille kuju meenutab hiire kõrvapaari või nostalgilist kellavõtit.



Lisaks pakub Daily Fiction hoiustamistarbeid: kaheksanurksed sametkattega kartongkarbid meenutavad vanakooli kübarakarpe. Komplektid sisaldavad erisuuruses karpe, mida saab vajaduse vähenedes „matrioshkade“ kombel üksteise sisse ladustada; metallikläikega karbid näiteks sallide või jalavarjude hoiustamiseks. Kivi-imitatsiooniga või põhjamaiselt pastelsed arhiivikarbid.

Daily Fiction sobib kontorisse, teismelise moodsale koolilauale, garderoobi, reisihuvilise reisikotti ja elegantseks kingituseks. Kopenhaageni lennujaamas avatud Pop Up kauplused on pakkunud Normann Copenhagen´i Daily Fiction tootesarja praktilisi reisitarvikuid: põneva mustriga zip-kotid, reisidokumentidele turvalised ja elegantsed „ümbrikud“ jne.



Viimased postitused
bottom of page