top of page

Rope mooduldiivan

Puhta joonega diivani rangust pehmendavad mõnusad ümaradatud nurgad.

Viimastel aastatel on Normann Copenhageni mööblikollektsioon tublisti kasvanud, nii et nüüd võib sealt leida üht-teist igasse ruumi. Uudiseks disainifirma mööblivalikus on Rope – puhaste ja kergelt ümarate joontega tagasihoidlik mooduldiivan. Selline disain rõhutab paindlikkust ja mugavust ning ühendab pehme mööbli traditsioonilise valmistusviisi isikupärase lähenemisega.

Peaeesmärk oli luua mooduldiivan, mis oleks nii mugav, et tekiks soov seal tundide kaupa lõdvestuda ja pikutada. Selleks ammutati inspiratsiooni klassikalisest mööblidisainist, nagu võib näha kantidest, mis kaunistavad napil ja elegantsel moel diivani servi. Just selle detaili ongi disainer Hans Hornemann Rope'i ühe põhielemendina esile tõstnud. Kõik muu ülemäärane on kujundusest eemaldatud.

Klassikalisest mööblidisainist inspireeritud kandid.

Hans Hornemann selgitab: "Parima mugavuse saavutamiseks kasutasime diivanis kottvedrustust ja porolooni. Poroloon tagab pehmuse, kohandudes keha kumerustega. Enamasti madratsites kasutatav kottvedrustus annab vastupidavuse ja tugevama toe, mis ei lase istujal väga sügavale diivanisse vajuda."

Mõõtmed ja kumerused disainis annavad Rope'ile ühtaegu minimalistliku ja isikupärase ilme. Näiteks puudub diivanil alusraam, nii et istmeosa ulatub peaaegu põrandani. Diivan seisab madalatel, mustast lakitud puidust jalgadel, mis hoiavad selle põrandast veidi eemal ja mahendavad toekat väljanägemist. Selged ja lihtsad kandid lisavad kujundusse dünaamikat.

Mooduldiivanid Rope on äärmiselt paindlikud ning pakuvad hulgaliselt võimalusi väljendus- ja stiilivabaduseks. Kui teil on suur pere, võite kerge vaevaga moodustada sobiva istekohtade arvuga nurgadiivani, väiksemasse korterisse sobib aga ideaalselt kahe mooduliga diivan. Valida võib suurema sügavuse, eri laiusega istekohad või käetugedeta disaini – Rope'i moodulitega võite kokku panna oma unistuste diivani.

Rope diivanit iseloomustab paindlikkus ja võimaluste rohkus.

Rope'i tootevalikus on kaksteist erinevat moodulit, kaks eri suuruses tumbat ning diivanipadi, mis toetab paremini selga ja kaela. Kõik moodulid on saadaval kolmes kvaliteetses tekstiilversioonis või vastupidavast nahast ja vabalt valitud värvitoonis.

Mõõtmed: mitmesugused.

Erinevate moodulite mõõdud on kirjas "Rope'i mooduldiivanite tutvustuses".

Kangas:

Gabriel – Fame

Gabriel – Fame Hybrid

Gabriel – Breeze Fusio

Nahk:

Sörensen Leather – Ultra Leather

Värvus:

tekstiilile on saadaval väga lai valik värvitoone.

Viimased postitused
bottom of page