top of page

Mida uut on köögis?


CRAFT SEERIA

Craft on luksus kollektsioon köögiriistadest, mis on valmistatud looduslikest materjalidest marmorist ja tammest. Uues sarjas on soola ja pipraga sheikerid, soola ja pipraga toosid, samuti majapidamispaberi hoidja.

Disainer Simon Legald

BLISS SEERIA

Lihtne kuju ja pehmed kontuurid sulanduvad kokku Bliss teeserviisis. Disainer Odo Fioravanti on loonud kaasaegse portselan serviisi, mis on väga vastupidav ja pehme välimusega. Disainer Odo Fioravanti

PEBBLE SEERIA Pebble on juustu serveerimise kogumik, mille on elegantne välimus. Kollektsioon koosneb neljast erinevast osast ja serveerimisalusest, mis on saadaval kahes suuruses.

Disainer Simon Legald

FORCE TRAY SEERIA

Force on uusi voolujoonuline kandik, mis valmistatakse pressimise teel ühest terase tükist. Pind ja käepidemed moodustavad selle tehnikaga ilusa ja ühtse terviku. Disainer Simon Legald

LÕIKELAUDADE SEERIA

Graafiline lihtsus - disainer Simon Legald on loonud kollektsiooni lõikelaudadest, mis ühendab sisekujunduse elemendid ja funktsionaalsuse. Kollektsioon koosneb laudadest erinevateks lõikamistöödeks: liha, leib, köögivili jne, millest igaühel on omapärane välimus. Disainer Simon Legald

Viimased postitused
bottom of page