March 26, 2020

January 17, 2019

January 16, 2019

Please reload

Viimased postitused

ERA lounge tool Norra Radissoni hotellis

09/03/2017

 

 Era lounge seeria loob eksklusiivse ja stiilse atmosfääri Radissoni hotellis Bodø, mis asub kaunis sadamas Norra põhjarannikul. 

 

Radisson hotellid on tuntud oma väljapaistva tasemel teeninduse ja mugavuse poolest, mis antakse edasi kõrgeima stiili standarditega. Norra põhjaranniku sadamas asuv Radisson hotell Bodø on vaid praamisõidu kaugusel Lofoteni saarestikust, mis on kuulus oma vapustavate fjordide ja mägede poolest. 

 

Moekas Era longue seeria aitab luua elegantset õhkkonda hotelli lounge'is, kutsudes külalisi lõõgastuma ning nautima Põhjamaist maastiku ja külalislahket atmosfääri. Tänu mugavate polsterdatud lounge toolidele tekib hotelli lounge'is külalislahke ja väga peen tunne.

 

Pildid: Radisson Bodø Norway

 

 

Kategooriad:

Please reload

Kategooriad
Please reload

Arhiiv